J�na Nicolajsen

Jóna Nicolajsen

Hej

Jeg hedder Jóna Nicolajsen og er grundlægger af Rejoice Together.

Jeg er født den 16. maj i 1986. Jeg er vokset op i Skopun på Færøerne med mine forældre og mine to søstre og bror. Jeg glæder mig til at blive gift og få egne børn en dag, men indtil den dag så nyder jeg at være tante til mine to skønne niecer og deres hund.

Jeg arbejder som en EMT i hovedstaden Tórshavn, og elsker mit job.

I min fritid hænger jeg ud med venner, spiller fodbold og går i kirke. Jeg slapper mest af, når jeg er sammen med Jesus og tilbeder Ham. Det har altid været vigtigt for mig at være sammen med Ham, da det er fra Ham, at jeg får alle mine ideer. 

Så hvorfor starte Rejoice Together?

I 2009 blev jeg for alvor frelst! På det tidspunkt havde jeg både et alkohol og stofmisbrug og havde også andre problemer. Jeg mødte nogle mennesker og så Jesus i deres liv og jeg vidste med det samme, at jeg havde brug for at blive frelst. Siden da har jeg tilhørt Ham og vil følge Ham hvor som helst!

Det er mit hjerte at tjene Gud og hjælpe dem som har brug for hjælp - det er det hele og det er ikke svært. Jeg tror ikke, at der er noget større end at hjælpe og tjene andre. Børnenes smil er det hele værd!


Miriam Sloth

Hej

Jeg hedder Miriam og er 37 år. Jeg bor i København i Danmark. Jeg rejser i perioder meget og elsker at tage ud på eventyr. Det største eventyr som startede den 27. Februar 2000 i London, UK, var da jeg for alvor mødte Jesus Kristus - til trods for at jeg forsøgte ikke at tro på Gud. Det er det bedste, der er sket for mig! Jeg arbejder som socialrådgiver og ser mange behov til dagligt, som ikke bliver mødt. En ting er at folk kan modtage hjælp fra et system, fordi de opfylder visse betingelser, men at mærke næste-kærlighed og opofrelse, som gives uden forventning om en modydelse - det opmuntrer og varmer. Der skal så lidt til, at løfte folk op og hjælpe dem fremad. Selv den mindste indsats kan give det største afkast. Hvad enten det er et smil, en tjeneste eller en gave, så kan det betyde meget for folk, der oplever livet på den hårde måde. I Rejoice Together ønsker vi - sammen med dig, at række ud til folk som har brug for en opmuntring og støtte. Jo flere der giver - jo større indsats kan vi give til en større målgruppe af gangen. Vi ønsker, at vores indsats kan give folk håbet tilbage og give lysglimt i en svær tid.


Kathrina Nicolajsen

Kathrina blev gift i Skopun i 2004 med Símun Martin. Hun  var med til at starte Rejoice Together. Når Jeg (Jóna) havde en ide var mit første besøg altid Kathrina. Hun var rigtig god til at sætte tingene i perspektiv. Hun så længere frem end jeg gjorde. 

Når vi rigtig skulle få gang i tingene, var det altid hos Kathrina vi gik arbejde gjort. Vi sad ved køkkenbordet og havde bordet fuld af kaffe og papirer men kun 1 pen :) Vi ringede rundt til forskellige virksomheder for at få støtte til vores projekter og det var ALTID Kathrina som fik de største pengesummer og ting ind. Hun var virkelig frimodig. Jeg husker så tydelig at vi engang var i Torshavn og hentede ting som virksomheder ville give til vores projekt. "Jóna, STOP!!" Jeg tænkte ved mig selv "hvad er galt!" Katrina fortalte at hun virkelig skulle på WC! Jeg tænket ved mig selv, "jaja, vi har meget at lave så skynd dig." Hun tog sine krykker og gik ind ind til en bilforhandler. Jeg tænkte ved mig selv at dette var lidt ydmygende for hende, men jeg tror ikke, at hun engang tænkte på det. 7-10 min senere kommer hun med et papir i hånden og et mega smil på læberne. "YEESSSSS! Prøv lige at se hvad jeg fik...?" Jeg viste ikke helt hvad hun snakkede om. "Jeg har fået et sæt dæk til en personbil. Tak JESUS!" Sådan var hun; hun udnyttede sin tid 110%!

Den sidste tid inden Kathrina tog hjem til Jesus var hun indlagt på sygehuset pga. forskellige helbredsproblemer. Selv om hun vidste at hun ikke blev der, så takkede hun Jesus for det hun havde. Kathrina gik bort den 1. september 2016. Hun blev 54 år gammel. Det er en stor sorg og et stort tab for os at miste et anker som hende. Der er ingen som kommer til at erstatte hende. Hun vil altid blive savnet. Vi ser tilbage med taknemlighed på hendes store indsats i Rejoice Together. Ære være Kathrinas minde! 

 

-- Er du klar til at blive involveret? --